!
howden tilaa uutiskirje
 

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, ja pysyt kuulolla kiinteistöjen ja yritysten vakuuttamisen, riskienhallinnan ja vahinkojen ajankohtaisista aiheista, uusista näkökulmista ja sivustomme tuoreimmista julkaisuista.

Lomakkeelta voit valita, oletko kiinnostunut kiinteistöjä vai yrityksiä koskevista julkaisuista, tai vaikkapa molemmista. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Täytä tietosi ja tilaa uutiskirjeemme

(*pakollinen kenttä)Minua kiinnostaa (voit valita useamman arvon):*

 


Howden Finland on kiinteistöjen ja yritysten vakuuttamiseen ja vahinkoihin erikoistunut vakuutusmeklari, joka edistää ja valvoo etujasi vakuutusasioissa.

Kalmavahinko mutkisti korvausprosessin

Vahinkotarinat

Kalmavahinko mutkisti korvausprosessin

Maaliskuisena aamuna isännöitsijä kiersi kerrostaloasuntoja yhdessä putkiurakoitsijan kanssa. Asukkaat olivat valittaneet voimakkaasta viemärinhajusta, joka levisi porraskäytävään. Hajun syy paljastui karmaisevalla tavalla, kun erään asunnon omistaja [...]

Lue lisää
Kameravalvonta kiinteistössä - mitä tulee huomioida?

Blogi

Kameravalvonta kiinteistössä – mitä tulee huomioida?

Howdenin yhteistyökumppani Asianajotoimisto Magnusson Oy:n neuvot onnistuneeseen kameravalvonnan järjestämiseen. Yhteistyökumppanimme Asianajotoimisto Magnusson Oy kertoo artikkelissa tarkemmin, mitä tulee huomioida, kun kiinteistössä suunnitellaan tai suoritetaan kameravalvontaa. Kameravalvonta taloyhtiössä Taloyhtiöt [...]

Lue lisää