!
suojaa taloyhtiösi vesivahinkoriskeiltä
 

Suojaa taloyhtiösi vesivahinkoriskeiltä -opas

Hyvin hoidetun taloyhtiön talousasiat ovat kunnossa, tarvittavat suunnitelmat on laadittu, remontit on tehty ajallaan ja korjaushistoria on tarkkaan dokumentoitu. Vahinkoja kuitenkin sattuu niin taloyhtiölle kuin sen asukkaille ja niihin kannattaa varautua vakuutuksilla.

Tässä oppaassa puhumme asioista, jotka vaikuttavat taloyhtiön vakuutusturvaan vesivahinkotapauksissa ja taloyhtiön putkiremontissa. Vesivahinkoja korvataan Suomessa peräti 36 000 tapausta vuosittain. Yleisimpiä kiinteistövakuutuksesta korvattavia vuotovahinkoja ovat viemäriputkiston, käyttövesiputkiston, vesikalusteiden sekä käyttölaitteiden aiheuttamat vesivahingot.

Tämä opas on tehty sinulle, taloyhtiön hallituksen jäsen tai isännöitsijä, joka olet kiinnostunut taloyhtiösi riskienhallinnasta ja vakuutusturvasta. Oppaan lukemalla ymmärrät paremmin kiinteistövakuutusten vaihtoehtoja, tiedät, mihin kannattaa varautua vesivahinkotapauksessa ja miten vakuutusasiat tulee huomioida putkiremontin suunnittelun yhteydessä.

Lataa ilmainen oppaamme!

Täytä tietosi ja lataa opas

(*pakollinen kenttä)

Mikä seuraavista kuvaa rooliasi parhaiten?*

 


Vesivahinko - mitä taloyhtiönne kiinteistövakuutus sanoo ikävähennyksistä ja omavastuusta?

Blogi

Vesivahinko – mitä taloyhtiönne kiinteistövakuutus sanoo ikävähennyksistä ja omavastuusta?

”Mistäs sitä olisi voinut tietää, että vakuutusyhtiö tekee 50 %:n ikävähennyksen vesivahingon korjauskustannuksista… Eihän talomme ole edes kovin vanha, vuonna 1982 rakennettu, eikä putkiremonttiakaan ollut [...]

Lue lisää
Asukkaan huolimattomuus aiheutti vesivahingon, taloyhtiö maksumiehenä. Miten tässä näin kävi?

Blogi

Asukkaan huolimattomuus aiheutti vesivahingon, taloyhtiö maksumiehenä. Miten tässä näin kävi?

Mittava vesivahinko voi syntyä pienistä asioista. Kerrostaloasukas oli lähtenyt töihin ja jättänyt astianpesukoneen päälle. Huonosti kiristetty poistoletku petti, minkä seurauksena vesi tulvi keittiöstä muualle asuntoon [...]

Lue lisää