!
 

PLUS Kumppaniedut - Sokos Hotels

PLUS Kumppaniedut - Sokos Hotels

Silloin, kun oma koti on vahingon vuoksi asumiskelvoton, asumisen keskeytymisen kuluja on mahdollista kattaa vakuutuksilla. Howdenin Asumisplus-ryhmään kuuluvilla kiinteistöillä on voimassa vakuutus, joka sisältää myös asumisen keskeytymisen haittakorvauksen.

Vahingoilla ei ole tapana tulla kello kaulassa, jolloin sijaisasunnon tarvekin tulee yleensä yllättäen.

PLUS-kumppaninamme Sokos Hotels haluaa auttaa asiakkaitamme hädän hetkellä ja tarjoaa alennusta majoituksesta Sokos Hotelleista ympäri Suomen.

>>> Hyödynnä etusi ja varaa majoitus tästä

Sokos Hotellien tarjoamaa kumppanietua voivat hyödyntää Howdenin kaikkien asiakaseturyhmien jäsenet.

PLUS Asiakaseturyhmien jäsenet voivat hyödyntää yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja. Asiakaseturyhmiin voivat liittyä Howdenin asiakkaana olevat taloyhtiöt.
>>> Tutustu PLUS Asiakasetuihin

AsumisPLUS

Asiakasedut

AsumisPLUS

Taloyhtiössä sattui vesivahinko ja asunto on toistaiseksi asumiskelvoton. Anoppi liukastui taloyhtiön pihalla ja lonkkaa vihloo. Roskia viedessä kotiavain jäi sisälle asuntoon. Nämä ovat tyypillisiä esimerkkejä [...]

Lue lisää
PLUS Kumppaniedut

PLUS Kumppaniedut

Howdenin PLUS Asiakaseturyhmien jäsenenä voit hyödyntää yhteistyökumppaniemme myöntämiä etuja. Kumppaneiksemme on valikoitunut laajalla alueella Suomessa toimivia yhtiöitä, jotka edustavat alansa kehityksen kärkeä. Yhteistyössä Asianajotoimisto Magnusson, [...]

Lue lisää