MENUMENU
!
 

Luo uraa Howdenilla

Luo uraa Howdenilla

Ihmiset ovat tärkein voimavaramme. Kannustamme yritteliäisyyteen, tuemme hyviä ideoita ja panostamme kasvuun. Asiakas on kaiken ydin. Uskomme, että pitkät asiakassuhteet perustuvat luottamukseen.

Jos sinäkin olet aina toiminut näillä periaatteilla, kuulemme sinusta mielellämme! Katso avoimet tehtävämme tai lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@howdengroup.com.

 

Juuri nyt haussa:

Toimistosihteeri, Helsinki

Etsimme pääkonttorimme aulaan Malmille reipasta toimistosihteeriä, jolla pysyy langat käsissä, eikä hymy hyydy kiireenkään keskellä. Tule täyttämään tila aurinkoisella asenteellasi ja pettämättömällä tilannetajullasi!

Toimistosihteerin tehtäviin kuuluu puhelinvaihteen hoito, saapuvan postin käsittely, vieraiden vastaanotto ja kahvitukset, toimiston yleisilmeestä huolehtiminen sekä muita tiimin avustavia työtehtäviä. Toimistosihteerin työstä noin puolet on kiinteistövakuutuksiin liittyvien rutiinitöiden hoitamista kuten vahinkoihin ja vakuutuksiin liittyvien asiakirjojen kirjaamista järjestelmään ja lähettämistä vakuutusyhtiöihin.

Odotamme sinulta kaupallista peruskoulutusta (esim. merkonomi) ja työkokemusta toimistotöistä sekä vaihteen hoidosta. Kokemus vakuutus- tai kiinteistöalalta katsotaan eduksi. Työ edellyttää perus IT-taitoja sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista hallintaa sekä sujuvaa englannin kielen suullista hallintaa. Etsimällämme toimistosihteerillä on reipas työote ja iloinen asiakaspalveluasenne, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta.

Toimistosihteerin työaika on maanantaista perjantaihin klo 8-16. Kyseessä on vakituinen työsuhde. Toimithan nopeasti, koska työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 8.5.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen mari.kaariainen@howdengroup.com. Tiedustelut puhelimitse (09) 5420 2404 / Mari Kääriäinen.

Howden Finland on yritysten ja kiinteistöjen vakuuttamiseen, riskienhallintaan ja vahinkoihin erikoistunut vakuutusmeklari. Suomessa Howdenilla työskentelee yli 75 osaajaa neljässä eri toimipisteessä. Olemme alan markkinajohtaja Suomessa ja kansainvälisesti osa Howden Broking Groupia, joka on maailman suurin itsenäisesti toimiva vakuutusmeklari.