!
REIM group
 

Reim Group Oy

Yhteistyötä jo yli 13 vuotta

REIM Group Oy on suomalais- ja yksityisomisteinen valtakunnallisesti toimiva isännöinti- ja kiinteistövälityskonserni. Yhteistyömme REIM Groupin kanssa on jatkunut jo yli 13 vuoden ajan.

”Howden tuottaa arvoa asiakkaillemme jatkuvasti huolehtiessaan asiakkaidemme vakuutusturvasta ja valvoessaan sitkeästi asiakkaamme etua niin vakuutusturvan valinnassa kuin vahingon sattuessa. Tiiviin yhteistyön ja vuosien kokemuksen perusteella voimme hyvillä mielin luottaa, että asiakkaidemme vakuutusasiat ovat alansa huippuosaajien käsissä.”

Saija Hellgren, toimitusjohtaja, REIM Group Oy

Kuinka voimme auttaa?

(*pakollinen kenttä)

 


Howden Finland on kiinteistöjen ja yritysten vakuuttamiseen ja vahinkoihin erikoistunut vakuutusmeklari, joka edistää ja valvoo etujasi vakuutusasioissa.

Isännöintiverkko

Referenssit

Isännöintiverkko

Luotettava kumppani Isännöintiverkko tarjoaa isännöinti- ja kiinteistönjohtopalveluita Helsingissä, Espoossa ja Kirkkonummella. Howden toimii Isännöintiverkon kumppanina ja vastaa isännöityjen taloyhtiöiden vakuutusten ja vahinkoasioiden hoidosta. "Vahinkotilanteet ovat osa isännöitsijän [...]

Lue lisää
ISTO Group Oy

Referenssit

ISTO Group Oy

Korvaamaton kumppani ISTO Group Oy tarjoaa isännöintipalveluita Itä-, Keski- ja Etelä-Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 2003 ja nykyisin sen asiakkaita palvelee lähes neljäkymmentä isännöintialan ammattilaista. Yhteistyömme [...]

Lue lisää