!
laaja isännöintiturva
 

Laaja isännöintiturva

Ainutlaatuinen yritysvakuutustuote, joka on rakennettu isännöinnin näkökulmasta

Olemme tehneet isännöintiyrityksien kanssa yhteistyötä yli vuosikymmenen ajan ja hoitaneet myös lukuisia isännöintiyrityksen vakuutuksia ja vahinkoja. Vahinkotapausten yhteydessä olemme huomanneet perinteisissä yritysvakuutuksissa ongelmakohtia isännöinnin kannalta. Halusimme lähteä korjaaman niitä.

Tavoitteenamme oli luoda kattavin, yksinkertaisin ja huolettomin vakuutustuote isännöintiin markkinoiden parhaaseen hintaan. Lopulta sitkeän työn tuloksena syntyi Howden Laaja Isännöintiturva, jossa kaikki isännöintiyritykselle tarpeelliset vakuutukset on kerätty yhteen.

Helppo ostaa, kätevä käyttää

Vakuutustarjousta varten tarvitset vain yrityksesi viimeisimmän vahvistetun liikevaihdon, laajoja omaisuusluetteloita ei tarvita. Vakuutuksen ylläpito on myös helppoa, koska sinun ei tarvitse huolehtia omaisuusluettelon tietojen päivityksestä. Yrityksesi liiketoiminnassa käyttämä omaisuus kuuluu täysarvoperiaatteella automaattisesti vakuutusturvan piiriin. Laajan Isännöintiturvan omaisuusvakuutus on kattava All risk -vakuutus.

Kattavin turva kilpailukykyiseen hintaan

Laajan Isännöintiturvan avulla voit olla varma, että vakuutusturvassasi ei ole aukkoja. Kaikkia riskejä, kuten sakkoja ja veroja, ei luonnollisesti voi vakuuttaa, mutta kaikkiin isännöintiliiketoiminnan vakuutettaviin riskeihin on mahdollista varautua. Olemme räätälöineet vakuutusehdot isännöintiliiketoimintaan sopiviksi ja optimoineet vakuutusmäärät valmiiksi sopivalle tasolle.

Lisäksi Laajan Isännöintiturvan vakuutusehdoissa on vain vähän rajoitusehtoja perinteisiin yritysvakuutuksiin verrattuna.

”Isännöitsijän tuli vaihdattaa astianpesukoneiden tulovesiputket asiakastaloyhtiönsä kaikkiin huoneistoihin. Yhteen asunnoista ei sillä hetkellä päästy sisään ja asia pääsi unohtumaan isännöitsijältä. Tässä samaisessa huoneistossa sattui myöhemmin astianpesukoneen tulovesiputken aiheuttama vesivahinko. Taloyhtiö vaati korvauksia isännöitsijältä, joka oli laiminlyönyt putken vaihdattamisen. Isännöitsijän oma vakuutus ei korvannut vahinkoa vedoten rajoitusehtoon haltuun uskotusta omaisuudesta, joka on hyvin tyypillinen rajoitusehto toiminnan vastuuvakuutuksessa. Laajassa Isännöintiturvassa tällaista rajoitusehtoa ei ole.”

Tutustu tarkemmin Laajaan Isännöintiturvaan ja lataa ilmainen esitteemme.

Varmista oikeudenmukaiset korvauspäätökset myös yrityksellesi

Yritysvakuutusasiakkaanamme asiantuntevat vahinkopalvelumme ovat myös yrityksesi käytössä. Monipuolisen osaamisemme avulla säästät aikaa ja vaivaa vahingon hoitoprosessissa ja varmistamme puolestasi, että saat ehtojen mukaiset korvaukset vakuutusyhtiöstä.

Tutustu isännöintiyrityksen riskeihin

Vuosien yhteistyön ja kokemuksen ansiosta tunnemme isännöintiyrityksen riskikentän erittäin hyvin. Olemme koonneet riskit yhteen isännöintiyrityksen riskikarttaan. Tutustu riskikartan avulla isännöintiliiketoiminnan riskeihin ja niihin sopiviin vakuutusratkaisuihin. Kartasta on myös helppo hahmottaa, mitä kaikkea kuuluu Howdenin Laajaan Isännöintiturvaan.

Haluatko kuulla lisää Laaja Isännöintiturva -vakuutuksestamme? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Janina Lindgren

Janina Lindgren
palveluasiantuntija

janina.lindgren@howdengroup.com
p. +358954202406

henkilökuva

Minna Immonen
palveluasiantuntija

minna.immonen@howdengroup.com
p. +35857506609

Kuinka voimme auttaa?

Soita meille p. +358 9 5420 2400 tai lähetä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

(*pakollinen kenttä)

 


IsännöitsijäPLUS

Asiakasedut

IsännöitsijäPLUS

Huolehdi vakuutusturvasi riittävyydestä "Isännöitsijän hoidossa olevan kiinteistön katolle oli yön aikana kertynyt lunta lumimyrskyn seurauksena. Lumi lähti liikkeelle heti myrskyä seuranneena aamupäivänä. Ohikulkija jäi katolta putoavan lumen alle ja menehtyi saamiinsa vammoihin. Isännöitsijä ei ollut mielestään [...]
Lue lisää
Isännöintiyrityksen riskikartta

Isännöinti

Isännöintiyrityksen riskikartta

Varaudu riskeihin riskikartan avulla Riskikartan avulla tutustut isännöintiliiketoiminnan riskeihin sekä niihin sopiviin vakuutusratkaisuihin. Kartasta on myös helppo hahmottaa, mitä Howdenin isännöintiyritykselle räätälöity Laaja Isännöintiturva -vakuutus pitää sisällään. Tutustu riskikarttaan klikkaamalla kuva suuremmaksi tai lataa Isännöintiyrityksen riskikartta käyttöösi tästä. [...]
Lue lisää
Kiinteistöjä ja Kemijoki, Rovaniemi, Suomi

Palvelut

Isännöitsijälle

Isännöitsijän kumppani taloyhtiön edunvalvojana Isännöitsijä, meillä on yhteinen tavoite: puolustaa taloyhtiöiden etua ja etsiä asiakkaillemme parhaat vakuutusratkaisut. Kokeneen kumppanin kanssa sopivan vakuutusturvan valinta on helpompaa. Kun hoitamasi taloyhtiön vakuutusturva on mitoitettu oikein ja vahinkojen hallinta on [...]
Lue lisää