!
Kiinteistöjä ja Kemijoki, Rovaniemi, Suomi
 

Isännöitsijälle

Isännöitsijän kumppani taloyhtiön edunvalvojana

Isännöitsijä, meillä on yhteinen tavoite: puolustaa taloyhtiöiden etua ja etsiä asiakkaillemme parhaat vakuutusratkaisut. Kokeneen kumppanin kanssa sopivan vakuutusturvan valinta on helpompaa. Kun hoitamasi taloyhtiön vakuutusturva on mitoitettu oikein ja vahinkojen hallinta on osaavissa käsissä ja vapautat aikaasi muiden isännöitsijätehtävien hoitoon. Saat meiltä myös neuvontaa ja tukimateriaalia taloyhtiöiden hallituksille.

Kevennä työtaakkaasi ja varmista asiantuntevat vakuutuspalvelut taloyhtiöillesi

Vakuutusmeklarinasi edistämme ja valvomme etujasi vakuutusasioissa. Kilpailutamme taloyhtiön vakuutukset ja teemme tarjouksista puolueettoman analyysin. Näin pystymme takaamaan laadultaan ja hinnaltaan parhaan vakuutusturvan taloyhtiöllesi ja sopivan vakuutusturvan valinta on helpompaa. Vakuutusyhtiöt myös myöntävät rekisteröidyille vakuutusmeklariyhtiöille alennuksia näiden hoitamien asiakkaiden vakuutuksiin. Neuvomme, tiedotamme ja autamme kaikissa vakuutuksiin ja vahinkoihin liittyvissä asioissa.

Howdenin monipuolisen osaamisen avulla varmistat, että asiakastaloyhtiösi vakuutus- ja vahinkoasiat hoituvat mutkattomasti ja oikeudenmukaisesti. Vakuutusoikeuteen perehtyneiltä lakimiehiltämme saat tukea vaativissa vastuukysymyksissä. Rakennustekniset asiantuntijamme puolestaan pitävät huolen, että taloyhtiöiden rakennustiedot ovat oikein ja auttavat monimutkaisissa rakennusteknisissä vahingoissa. Kiinteistövahinkoasiantuntijamme auttavat vahinkotilanteissa ja varmistavat, että asiakastaloyhtiösi saa kaikki korvaukset, joihin se on oikeutettu.

>>> Lue lisää, kuinka Howden valvoo asiakastaloyhtiösi etua vahinkotilanteessa.

Monipuolinen verkkopalvelu kiinteistötietojen hallinnointiin ja vahinkojen ilmoittamiseen

Asiakkaanamme saat asiakastilin helppokäyttöiseen verkkopalveluumme, jossa kaikkien asiakastaloyhtiöidesi vakuutukset, vakuutusyhtiöstä riippumatta, ovat yhdessä paikassa ja vahinkoilmoituksen teko sujuu vaivattomasti. Palvelusta saat ajankohtaisia raportteja, ja voit muun muassa seurata vahinkokäsittelyn etenemistä. Verkkopalvelumme toimii aktiivisena työkaluna kiinteistötietojen ylläpitämiseen ja vahinkojen hallintaan.

Henkilökohtainen ja paikallinen palvelu

Monipuolisesta verkkopalvelusta ja nykyaikaisista järjestelmistä huolimatta keskitymme edelleen vahvasti henkilökohtaiseen ja paikalliseen palveluun. Asiakkaanamme sinä ja asiakastaloyhtiösi saatte aina henkilökohtaisen kiinteistövakuutusasiantuntijan ja vahinkoasiantuntijan. Vahinkotiimimme lakimiehet ja rakennustekniset asiantuntijat rientävät epäröimättä apuun silloin, kun on aika kääriä hihat mitä monimutkaisimmissakin vakuutushaasteissa tai vahinkotilanteissa. Asiantuntijoiden apuna työskentelee lisäksi yli 15 palveluassistenttia, jotka huolehtivat päivittäisasiointinne sujuvuudesta.

Kattavat asiakasedut laajentamaan taloyhtiön vakuutusturvaa

Olemme neuvotelleet taloyhtiöitä varten vakuutustuotteita, jotka täydentävät kiinteistön vakuutusturvaa. Taloyhtiö voi hyödyntää lisäturvia liittymällä Howdenin asiakaseturyhmiin, joita on saatavilla paitsi taloyhtiön myös asukkaiden ja hallituksen tarpeisiin. Lisäksi rakennustietojen tarkastuspalvelumme avulla varmistut, että kiinteistöjen tiedot tulevat kerralla kuntoon.

Räätälöidyt vakuutustuotteet myös isännöitsijän ja isännöintiyrityksen tarpeisiin

Isännöitsijä, teet arvokasta työtä asiakkaidesi eteen. Muistathan huolehtia myös itsestäsi? Kumppaninasi pyrimme vapauttamaan aikaasi ja helpottamaan siten työtaakkaasi. Sen lisäksi voimme auttaa sinua vakuuttamaan myös itsesi ja yrityksesi.

Olemme tehneet isännöitsijöiden kanssa yhteistyötä yli kymmenen vuoden ajan ja sen kokemuksen perusteella olemme räätälöineet vakuutusturvia myös isännöintiin. Laaja Isännöintiturva on ainutlaatuinen isännöintiyritykselle räätälöity vakuutustuote, jonka sisällön, ehdot kuin vakuutusmäärätkin olemme neuvotelleet isännöintiyrityksen näkökulmasta. Isännöitsijäplus on asiakaseturyhmä, joka turvaa sinua isännöitsijä, tekninen asiantuntija tai isännöintiyrityksen toimitusjohtaja muun muassa tilanteissa, joissa sinua vastaan on nostettu syyte henkilövahinkoon liittyen.

>>> Tutustu kaikkiin asiakasetuihimme tästä.

Varmista asiantuntevat vakuutuspalvelut taloyhtiöillesi, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Timo Kyykkänen

Timo Kykkänen
liiketoimintajohtaja, kiinteistöt
Itä- ja Kaakkois-Suomi

timo.kykkanen@howdengroup.com
p. +358405854428

Kristian Westerberg

Kristian Westerberg
aluepäällikkö, kiinteistöt
Etelä-Suomi

kristian.westerberg@howdengroup.com
p. +358405543218

Ilkka Heikkilä

Ilkka Heikkilä
aluepäällikkö, kiinteistöt
Länsi- ja Pohjois-Suomi

ilkka.heikkila@howdengroup.com
p. +358400977255

Olli Saarinen

Olli Saarinen
aluepäällikkö, kiinteistöt
Lounais-Suomi

olli.saarinen@howdengroup.com
p. +358505533476

Kuinka voimme auttaa?

(*pakollinen kenttä)

 


Referenssit

Palvelut

Referenssit

Asiakkaan tyytyväisyys merkitsee meille paljon henkilökohtaisesti. Meillä kaikilla on palava halu auttaa asiakasta ja tärkein tehtävämme on huolehtia asiakkaamme edusta. Vuonna 2018 toteutetussa asiakaskokemustutkimuksessa saimme huipputason NPS (Net Promoter Score) lukeman 70, mikä indikoi erittäin korkeaa asiakasuskollisuutta. Tutustu [...]
Lue lisää
Isännöintiyrityksen riskikartta

Isännöinti

Isännöintiyrityksen riskikartta

Varaudu riskeihin riskikartan avulla Riskikartan avulla tutustut isännöintiliiketoiminnan riskeihin sekä niihin sopiviin vakuutusratkaisuihin. Kartasta on myös helppo hahmottaa, mitä Howdenin isännöintiyritykselle räätälöity Laaja Isännöintiturva -vakuutus pitää sisällään. Tutustu riskikarttaan klikkaamalla kuva suuremmaksi tai lataa Isännöintiyrityksen riskikartta käyttöösi tästä. [...]
Lue lisää
Vesivahinko - mitä taloyhtiönne kiinteistövakuutus sanoo ikävähennyksistä ja omavastuusta?

Blogi

Vesivahinko – mitä taloyhtiönne kiinteistövakuutus sanoo ikävähennyksistä ja omavastuusta?

”Mistäs sitä olisi voinut tietää, että vakuutusyhtiö tekee 50 %:n ikävähennyksen vesivahingon korjauskustannuksista… Eihän talomme ole edes kovin vanha, vuonna 1982 rakennettu, eikä putkiremonttiakaan ollut vielä näköpiirissä. Nyt kai on kutsuttava ylimääräinen yhtiökokous ja marssittava [...]
Lue lisää
Kuka korvaa palomiehen murtaman oven?

Vahinkotarinat

Kuka korvaa palomiehen murtaman oven?

Eräässä kerrostaloyhtiössä sattui verinen tappelu. Mies löi toista miestä useita kertoja keittiöveitsellä eri puolille kehoa. Tekijä oli sen jälkeen paennut paikalta ja jättänyt puukotuksen uhrin lukittuun asuntoon. Naapuri hälytti apua. Paikalle saapuneet pelastuslaitoksen yksiköt mursivat [...]
Lue lisää
Vakuutusmeklari edistää ja valvoo etujasi vakuutusasioissa

Palvelut

Vakuutusmeklari

Vakuutusmeklari edistää ja valvoo etujasi vakuutusasioissa. Howden Finland on yritysten ja kiinteistöjen vakuutuksiin erikoistunut yritys, jossa työskentelee yli 75 asiantuntijaa neljässä eri toimipisteessä. Howdenin kulttuuri ja ihmiset mahdollistavat sen, että pystymme ratkomaan vaativimmatkin vakuutushaasteesi sekä [...]
Lue lisää