!
kiinteistövakuutusten hankinta onnistuu helposti vakuutusmeklari Howdenin kautta
 

Kiinteistövakuutukset ja vahingot haltuun Howdenin avulla

Valitse kiinteistövakuutukset oikein

Kiinteistövakuutuksen valinta ei ole itsestään selvää; vakuutusturvien laajuudessa, vakuutusehdoissa ja korvauskäytännöissä on merkittäviä eroja eri vakuutustuotteiden ja vakuutusyhtiöiden välillä. Oikein mitoitetut vakuutukset ovat tärkeä osa kiinteistön hyvää hoitoa ja taloudenpitoa. Saat Howdenilta asiantuntevaa apua kiinteistön riskienhallintaan, olipa kyseessä taloyhtiö tai kiinteistöosakeyhtiö. Vakuutusmeklari auttaa sinua valitsemaan ja mitoittamaan vakuutusturvan oikein.

Ulkoista kiinteistövakuutusten kilpailutus alan ammattilaisille

Vakuutusmeklarin avulla voit säästää merkittävästi vakuutusten hinnoissa. Voit ulkoistaa meille kiinteistövakuutusten kilpailutuksen, jolloin tavoitteemme on löytää vakuutusmarkkinoilta halutunlainen vakuutusturva kilpailukykyiseen hintaan. Huomioimme sinun tarpeesi, lähtökohdat sekä kiinteistön erikoispiirteet ja suosittelemme parasta mahdollista vakuutusratkaisua.

Suomessa toimii myös muutama vakuutusyhtiö, jotka tarjoavat kiinteistövakuutuksia ainoastaan meklarikanavan kautta. Potentiaalisia vakuutusturvan tarjoajia on siis enemmän verrattuna siihen, että toimisit itse suoraan vakuutusyhtiöiden kanssa.

Kiinteistövakuutus korvaa vahingon sattuessa

Vahingon sattuessa toimimme kiinteistösi edunvalvojana, puolustamme etuasi ja varmistamme vakuutusehtojen mukaiset korvauspäätökset.

Perusturvan lisäksi, liittyessäsi Howdenin asiakaseturyhmiin, voit laajentaa kiinteistösi vakuutusturvaa merkittävästi. Näitä vakuutusturvia ei ole saatavilla vapailta markkinoilta.

Hyödyt vakuutusmeklarin käytöstä monella tavalla: minimoit riskit ja kustannukset oikein mitoitetulla vakuutusturvalla, säästät aikaasi muiden asioiden hoitoon sekä delegoit vaikeiden vakuutusselvitysten ja vahingonkorvausprosessin hoidon Howdenin asiantuntijoille.

Meiltä saat:

  • Aktiivisen, paikallisen ja henkilökohtaisen palvelun
  • Vakuutusturvan tarkastamisen ja neuvontaa
  • Vakuutusten kilpailutuksen ja puolueettoman analyysin
  • Edunvalvojan ja edustajan asiointiin vakuutusyhtiöiden kanssa
  • Monipuolisen ja kokeneen vahinkotiimin tueksi vahinkotilanteessa
  • Oikeudenmukaiset korvauspäätökset
  • Rakennusteknistä vakuutusosaamista
  • Markkinoiden laajimman valikoiman kiinteistövakuutuksia
  • Kattavimmat asiakasetutuotteet
  • Oman asiakastilin helppokäyttöiseen verkkopalveluun, jossa kiinteistöjesi vakuutukset ovat yhdessä paikassa ja vahinkoilmoituksen teko sujuu vaivattomasti 24/7

Howden Finland on kiinteistöjen ja yritysten vakuuttamiseen ja vahinkoihin erikoistunut vakuutusmeklari, joka edistää ja valvoo etujasi vakuutusasioissa.

suojaa taloyhtiösi vesivahingolta -opas

Suojaa taloyhtiösi vesivahinkoriskeiltä

riskikartta kiinteistöille

Kartoita kiinteistösi riskit

kiinteistövakuutukset howden

Vakuutusmeklarin vahinkotarinat | osa 1

Lue Lisää
Kiinteistövakuutukset Howden Finland Oy

Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme

Referenssit
Asukkaan huolimattomuus aiheutti vesivahingon, taloyhtiö maksumiehenä. Miten tässä näin kävi?

Blogi

Asukkaan huolimattomuus aiheutti vesivahingon, taloyhtiö maksumiehenä. Miten tässä näin kävi?

Mittava vesivahinko voi syntyä pienistä asioista. Kerrostaloasukas oli lähtenyt töihin ja jättänyt astianpesukoneen päälle. Huonosti kiristetty poistoletku petti, minkä seurauksena vesi tulvi keittiöstä muualle asuntoon ja muihin huoneistoihin. Asukas omalla huolimattomuudella tuhosi hänen ja muiden [...]
Lue lisää
vahingon sattuessa

Palvelut

Vahingon sattuessa

Vahinkotilanne on aina yllättävä ja odottamaton tapahtuma Kiinteistössä sattuvilla vahingoilla voi olla suuria vaikutuksia asunto-osakeyhtiön tai kiinteistöosakeyhtiön talouteen. Vahinkojen selvittely etenkin mittavissa omaisuusvahingoissa tai vastuuvahingoissa voi olla kinkkistä ja korvauspäätöksissä saattaa olla epätarkkuuksia. Vahinkoasiantuntijamme auttavat sinua vahingon [...]
Lue lisää
reim group logo

Referenssi

Reim Group Oy

Isännöintiverkko

Referenssi

Isännöintiverkko Oy

ISTO Group logo

Referenssi

ISTO Group Oy