!
Isto.fi
 

ISTO Group Oy

Korvaamaton kumppani

ISTO Group Oy tarjoaa isännöintipalveluita Itä-, Keski- ja Etelä-Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 2003 ja nykyisin sen asiakkaita palvelee lähes neljäkymmentä isännöintialan ammattilaista. Yhteistyömme ISTO Groupin kanssa on jatkunut sen koko 15-vuotisen historian ajan.

”Isännöitsijät mielletään helposti joka alan asiantuntijoiksi, mutta onnistuakseen työssään, he tarvitsevat ympärilleen osaavan kumppaniverkoston. Vakuutuksiin liittyvät asiat ovat monimutkaisia ja vakuutusyhtiöiden välillä on suuria eroja niin ehdoissa kuin toimintatavoissakin. Tässä ongelmakentässä Howden on ollut kumppanina korvaamaton ja hyödyn ovat nauttineet ennen kaikkea asiakkaamme, jotka ovat saaneet ajantasaisen tiedon lisäksi aina tilanteeseen sopivan vakuutusturvan. Lisäksi palvelu on ollut aina ensiluokkaista, vaikka asiat saattavat välillä olla kovinkin mutkikkaita. Yhteistyömme on jatkunut yrityksemme koko 15-vuotisen historian ajan enkä yhtään ihmettelisi, vaikka toinen mokoma olisi vielä edessä.”

Jan-Erik Wasenius, toimitusjohtaja, ISTO Group Oy

Kuinka voimme auttaa?

(*pakollinen kenttä)

 


Howden Finland on kiinteistöjen ja yritysten vakuuttamiseen ja vahinkoihin erikoistunut vakuutusmeklari, joka edistää ja valvoo etujasi vakuutusasioissa.

Isännöintiverkko

Referenssit

Isännöintiverkko

Luotettava kumppani Isännöintiverkko tarjoaa isännöinti- ja kiinteistönjohtopalveluita Helsingissä, Espoossa ja Kirkkonummella. Howden toimii Isännöintiverkon kumppanina ja vastaa isännöityjen taloyhtiöiden vakuutusten ja vahinkoasioiden hoidosta. "Vahinkotilanteet ovat osa isännöitsijän [...]

Lue lisää
Reim Group Oy

Referenssit

Reim Group Oy

Yhteistyötä jo yli 13 vuotta REIM Group Oy on suomalais- ja yksityisomisteinen valtakunnallisesti toimiva isännöinti- ja kiinteistövälityskonserni. Yhteistyömme REIM Groupin kanssa on jatkunut jo yli 13 [...]

Lue lisää