!
isännöitsijäplus
 

IsännöitsijäPLUS – huolenpitoa isännöitsijästä

Huolehdi vakuutusturvasi riittävyydestä

”Isännöitsijän hoidossa olevan kiinteistön katolle oli yön aikana kertynyt lunta lumimyrskyn seurauksena. Lumi lähti liikkeelle heti myrskyä seuranneena aamupäivänä. Ohikulkija jäi katolta putoavan lumen alle ja menehtyi saamiinsa vammoihin. Isännöitsijä ei ollut mielestään toiminut huolimattomasti, koska lumi oli kertynyt katolle lyhyen ajan sisällä, eikä sen poistaminen nopeammin ollut käytännössä mahdollista. Esitutkinnan jälkeen isännöitsijä sai kuitenkin syytteen kuolemantuottamuksesta.”

Vakavat henkilövahingot ovat jo itsessään ikäviä tapahtumia. Tämän lisäksi huolta saattaa aiheuttaa oman vakuutusturvan riittävyys. Huolellisestikin toiminutta isännöitsijää vastaan voidaan esittää rangaistusvaatimuksia.

Entistä laajempaa vakuutusturvaa

Perinteisesti syyttäjän ajamia rangaistusvaatimuksia vastaan ei ole saanut vakuutusturvaa – etenkään, jos syyttäjän vaatimus on jo mennyt oikeudessa läpi.

Isännöitsijäplussan avulla voit suojautua vaatimuksilta. Vakuutus antaa turvaa henkilövahinkoihin liittyviin rangaistusvaatimuksiin korvaamalla asianajanajan käytöstä aiheutuvia kuluja ehtojen mukaisesti. Vakuutus korvaa myös terapiahoitokäyntejä vamman- ja kuolemantuottamussyytteissä. Tämän lisäksi Isännöitsijäplus sisältää henkilökeskeytyskorvauksen yrityksille ja antaa turvaa muun muassa rakennussuojelurikkomuksen puolustautumiskustannuksiin ja identiteettivarkauksien varalle.

Isännöitsijä, tekninen asiantuntija tai yrityksen toimitusjohtaja – huolehdi, että myös oma ja avainhenkilöidesi vakuutusturva ovat ajan tasalla. Me vakuutusmeklarina autamme edistämään ja valvomaan etujasi. Tutustu Isännöitsijäplussaan lataamalla ilmainen esite tai ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Timo Kyykkänen

Timo Kykkänen
liiketoimintajohtaja, kiinteistöt
Itä- ja Kaakkois-Suomi

timo.kykkanen@howdengroup.com
p. +358405854428

Kuinka voimme auttaa?

Soita meille p. +358 9 5420 2400 tai lähetä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

(*pakollinen kenttä)

 


Laaja Isännöintiturva

Asiakasedut

Laaja Isännöintiturva

Ainutlaatuinen yritysvakuutustuote, joka on rakennettu isännöinnin näkökulmasta Olemme tehneet isännöintiyrityksien kanssa yhteistyötä yli vuosikymmenen ajan ja hoitaneet myös lukuisia isännöintiyrityksen vakuutuksia ja vahinkoja. Vahinkotapausten yhteydessä olemme huomanneet perinteisissä yritysvakuutuksissa ongelmakohtia isännöinnin kannalta. Halusimme lähteä korjaaman niitä. Tavoitteenamme [...]
Lue lisää
Isännöintiyrityksen riskikartta

Isännöinti

Isännöintiyrityksen riskikartta

Varaudu riskeihin riskikartan avulla Riskikartan avulla tutustut isännöintiliiketoiminnan riskeihin sekä niihin sopiviin vakuutusratkaisuihin. Kartasta on myös helppo hahmottaa, mitä Howdenin isännöintiyritykselle räätälöity Laaja Isännöintiturva -vakuutus pitää sisällään. Tutustu riskikarttaan klikkaamalla kuva suuremmaksi tai lataa Isännöintiyrityksen riskikartta käyttöösi tästä. [...]
Lue lisää
suojaa taloyhtiösi vesivahinkoriskeiltä

Kiinteistövakuutus

Suojaa taloyhtiösi vesivahinkoriskeiltä -opas

Hyvin hoidetun taloyhtiön talousasiat ovat kunnossa, tarvittavat suunnitelmat on laadittu, remontit on tehty ajallaan ja korjaushistoria on tarkkaan dokumentoitu. Vahinkoja kuitenkin sattuu niin taloyhtiölle kuin sen asukkaille ja niihin kannattaa varautua vakuutuksilla. Tässä oppaassa puhumme asioista, [...]
Lue lisää