!
Isännöintiverkko logo
 

Isännöintiverkko

Luotettava kumppani

Isännöintiverkko tarjoaa isännöinti- ja kiinteistönjohtopalveluita Helsingissä, Espoossa ja Kirkkonummella. Howden toimii Isännöintiverkon kumppanina ja vastaa isännöityjen taloyhtiöiden vakuutusten ja vahinkoasioiden hoidosta.

”Vahinkotilanteet ovat osa isännöitsijän arkea, mutta usein yllättävä tapahtuma asukkaalle. Sen vuoksi käytämme vahinkoasioissa toimijoita, joiden avulla vahinkotilanne hoidetaan asukkaan ja taloyhtiön kannalta mahdollisimman nopeasti ja viisaasti. Olemme pitkään tehneet yhteistyötä myös hallituksien kouluttamisessa – vahinkoasiat ja esimerkiksi kiinteistövakuutuksen kattavuus ovat hallitusta kiinnostavia asioita. Howden kertoo asioista hyvin ja pystyy tarjoamaan myös juuri meidän asiakastamme koskevaa kiinnostavaa tilastotietoa järjestelmistään.”

Jari Nieminen, isännöintitoimenjohtaja, varatoimitusjohtaja, Isännöintiverkko Oy

Kuinka voimme auttaa?

(*pakollinen kenttä)

 


Howden Finland on kiinteistöjen ja yritysten vakuuttamiseen ja vahinkoihin erikoistunut vakuutusmeklari, joka edistää ja valvoo etujasi vakuutusasioissa.

ISTO Group Oy

Referenssit

ISTO Group Oy

Korvaamaton kumppani ISTO Group Oy tarjoaa isännöintipalveluita Itä-, Keski- ja Etelä-Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 2003 ja nykyisin sen asiakkaita palvelee lähes neljäkymmentä isännöintialan ammattilaista. Yhteistyömme [...]

Lue lisää
Reim Group Oy

Referenssit

Reim Group Oy

Yhteistyötä jo yli 13 vuotta REIM Group Oy on suomalais- ja yksityisomisteinen valtakunnallisesti toimiva isännöinti- ja kiinteistövälityskonserni. Yhteistyömme REIM Groupin kanssa on jatkunut jo yli 13 [...]

Lue lisää