LUO URAA HOWDENILLA

Ihmiset ovat tärkein voimavaramme. Kannustamme yritteliäisyyteen, tuemme hyviä ideoita ja panostamme kasvuun. Asiakaslähtöisyys on kaiken ydin. Uskomme, että pitkät asiakassuhteet perustuvat luottamukseen.

Jos sinäkin olet aina toiminut näillä periaatteilla, kuulemme sinusta mielellämme! Juuri nyt haussa rakennustekniikan hallitseva vahinkoasiantuntija.

Vahinkoasiantuntija, Howden Finland Oy, Helsinki

Howden Finland Oy on yksi Suomen johtavista vakuutusmeklariyrityksistä. Olemme erikoistuneet vakuutusten välittämiseen ja riskienhallintaan asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille sekä yritysasiakkaille. 

Asiakasmäärämme koko ajan kasvaessa etsimme Palvelutiimiin rakennustekniikan hallitsevaa vahinkoasiantuntijaa. 

Vahinkoasiantuntijan tehtävänä on antaa Howdenin asiakkaille asiantuntijapalvelua vakuutuksiin liittyvissä vahinko- ja kilpailutusasioissa. Työhön valittava henkilö tulee pääsääntöisesti palvelemaan kiinteistöasiakkaita. Vahinkoasiantuntijoita tiimissä avustavat vahinkoassistentit. 

Uudelta vahinkoasiantuntijalta edellytämme kokemusta vakuutusalalta kiinteistöjen omaisuusvahinkojen hoitamisesta (esim. vahinkotarkastaja) sekä rakennusteknistä peruskoulutusta (esim. rakennusinsinööri tai rakennusmestari). Edellytämme myös halukkuutta opetella hoitamaan omaisuusvahinkojen lisäksi myös muita vahinkoasioita (esim. vastuu- ja oikeusturvavahingot) sekä kiinteistöasiakkaiden vakuutusten kilpailuttamista. Suurin osa työstä liittyy kuitenkin omaisuusvahinkojen hoitamiseen. Valittava henkilö saa perusteellisen koulutuksen työhön. 

Työ edellyttää perus IT-taitoja (Microsoft Office) sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista hallintaa. Vahinkoasiantuntijalta odotamme myös hyvää asiakaspalveluasennetta, ahkeruutta, tarkkuutta, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta.

Työpaikan osoite: Malminkaari 9 B, 00700 HELSINKI
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, aikaisintaan tammikuussa 2018
Työaika: kokoaikatyö
Kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen työsuhde

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-17 palvelujohtaja Jani Korhonen,
puh. (09) 5420 2407, 
jani.korhonen@howdengroup.com

Hakemukset 26.11.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jani.korhonen@howdengroup.com.
Hakemukseen tulee liittää mukaan ansioluettelo ja palkkatoive. 

 

 

Käytämme sivustollamme evästeitä parantaaksemme sinulle tarjoamaamme palvelua. Lue lisää tästä.